web udvikling

Web udvikling og applikationer

 

Udvikling af professionelle webshops, hjemmesider, administrationssystemer eller sociale medier. Vi er klar til din udforing.

Hjemmeside

Om du har brug for en stor kompleks hjemmeside med mange undersider eller blot en simpel, moderne og effektiv one-page hjemmeside, så står vi klar til at løse din næste hjemmeside programmeringsopgave. Hjemmesider er ofte det første nye potentielle kunder møder, når de søger efter jer på nettet, og derfor er det meget vigtigt, at siden fremstår professionel og får brugerne til at gøre det vi ønsker. Derudover er det vigtigt, at hjemmesiden er opdateret og er kompatibel med de nyeste standard så som dynamisk mobilvisning, SEO-venlig, høje sikkerhedsstandarder mm.

Webshop

Hvad enten du har brug for en stor webshop med hundredevis af produkter eller blot en en simpel webshop, står vi klar til at lave den perfekte løsning til dig. Skal du have en webshop, der ligger i skyen og bliver hosted i skyen så som Shopify eller en server-baseret webshop så som Wordpress, Joomla, EPI-server eller Magento? Eller måske en fuldkommen skræddersyet webshop udviklet lige præcist til dine behov, så står vi klar til at løse det for dig!

Web Applikationer

Hvis du skal have udviklet en web platform, så er vi også i stand til at løse dette. Du er måske på udkig efter programmører til at lave en ny applikation, et booking system, et betalingssystem eller noget helt andet. Vi har udviklet mange special-opgaver, og vi er sikre på, at vi er i stand til at finde en løsning på dit behov - kontakt os for udviklingsopgaver.

Skal vi hjælpe dig med den digitale tilstedeværelse?

Tag kontakt til os og få et uforpligtigende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed til at vækste og skabe et solidt digtalt aftryk.

Lukas Mittun

Lukas A. G. Mittun

Head of WHAT consulting group

Mail
LinkedIn
vent venligst...
Vi henvender os til dig via din mail. Tak for din besked.

Vil du digitaliseres i dag?

Tag et roligt og gratis møde med os

Mail // create@whatconsult.dk | Tlf. // +45 60889143 | Skype // what.consult
Adresse // Vesterbro, Bohrsgade 2, 25.3 | CVR // 39486660

Kontakt