Baggrund

Vores services

 

Digitalisering, kommunikation, web udvikling og IT sikkerhed handler om at skabe mærkbar performance med datadrevne processer

Digital strategi

Digital strategi

Hvor er du nu, og hvor vil du gerne hen? Den nuværende “as-is” situation vs. den ønskede “to-be” situation er helt afgørende, når vi taler online muligheder og digital værdiskabelse. Rejsen hen til dit ønskede mål kan være lang, hård og uoverskuelig. Det er derfor vi hjælper med af indfrie Jeres digitale muligheder og udnytte potentialet til fulde og skabe værdi for Jer!

Digital marketing

Digital Marketing

Hvis man ønsker at navigere, konkurrere og dermed opnå succes på i det evigt skiftende digitale univers, er det nødvendigt med en effektiv digital marketing plan. Det digitale univers og digitale marketing univers er i konstant forandring og af natur meget dynamisk, det kan dermed være svært at følge med den konstante udvikling. Lad os hjælpe dig med at optimere dine digitale marketing strategier og opgaver.

Online kommunikation

Online kommunikation

Meget har ændret sig i måden, hvorpå vi kommunikerer i det digitale univers. To-vejs kommunikation mellem consumers-2-consumers, consumers-2-business og business-2-consumers er nu til stede over alt, hele tiden, og på alle platforme i det digitale univers. Disse forhold sætter store krav til virksomheders online eksistens og kommunikation. Vi hjælper Jer med at skabe en stærk digital kommunikationsstrategi, der er skræddersyet Jeres forretning og kernemålgruppe samt udvælge de kanaler, hvor kommunikationen med dem skal foregå. Identifikationen af Jeres kernemålgruppe er en vigtig opgave. Hvor befinder din målgruppe sig henne i det digitale univers? Hvad foretager de sig? Hvilke platforme er de på? Hvornår er de tilstede og hvor længe? Hvad er formålet og ønsket med Jeres online kommunikation? Og hvad har Jeres brugere af forventning?

Web udvikling

Web udvikling & applikationer

Har du brug for dygtige udviklere fra et web-bureau, der tænker digital marketing og IT-sikkerhed ind i alle løsninger, så er du kommet til det rette sted hos WHAT! Du er måske på udkig efter en ny hjemmeside, ny webshop eller en anden form for web applikation? Vi har mange års erfaring med web udvikling og vores dygtige programmører løser alle typer af opgaver. Vi fokuserer i starten af projektet på at vi sammen identificerer, hvad løsningen skal kunne, hvilke problemer, der skal løses samt, hvilke muligheder løsningen skal indeholde. projektplanen skal holde og implementeringen og løsningen fungerer altid 100% med best practice, nyeste standarder samt høj sikkerhed. På den måde kan du fokusere på din forretning og vi kan skabe øget digital værdi til Jer.

IT sikkerhed

IT- og Data Sikkerhed

Sikring, beskyttelse og sikkerheden af IT, hjemmesider og applikationer og data er på alles agenda for tiden - og det er med god grund. Der har aldrig været flere IT-sikkerhedsbrud og IT-sikkerhedsangreb som nu. Derfor er det vigtigt, at du tænker IT-sikkerhed ind i din digitale forretning allerede nu, så du minimerer riscici og angreb i fremtiden. Vi er det første konsulent bureau i Norden, der tænker digitale løsninger hele vejen rundt med både fokus på IT-sikkerhed, web-udvikling og digital marketing. Det giver en unik fordel for Jer samt stærke synergieffekter. Det tror vi skaber en digital konkurrence mæssig fordel for Jer i dag og i fremtiden! Vi tilbyder derfor en lang række yderligere IT-sikkerhedsløsning, men fælles for vores løsninger er, at vi har IT-sikkerhedsspecialister siddende i vores teams og tænker det ind i alle løsninger.

Skal vi hjælpe dig med den digitale tilstedeværelse?

Tag kontakt til os og få et uforpligtigende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed til at vækste og skabe et solidt digtalt aftryk.

Lukas Mittun

Lukas A. G. Mittun

Head of WHAT consulting group

Mail
LinkedIn
vent venligst...
Vi henvender os til dig via din mail. Tak for din besked.

Vil du digitaliseres i dag?

Tag et roligt og gratis møde med os

Mail // create@whatconsult.dk | Tlf. // +45 60889143 | Skype // what.consult
Adresse // Vesterbro, Bohrsgade 2, 25.3 | CVR // 39486660

Kontakt