Baggrund

IT- og Data sikkerhed

 

IT-, Data sikkerhed og sikkerhedsoptimering af dit website og forretning sikrer dig mod morgendagens hackere, og lader dig sove trygt, når du ved, at din webløsning samt forretning altid er sikker.

Web Scanninger

I WHAT consult anvender vi de nyeste tech tools og mest anerkendte produkter indenfor IT-sikkerhed. Vores specialister kommer fra store IT-sikkerhedskonsulenthuse og leverer derfor markedets højeste kvalitet. Vi skanner din hjemmeside eller web applikation for svagheder og huller, du får derefter en rapport, der viser, hvad du skal rette op på hurtigst muligt. Vi kan også tilbyde at fikse disse svagheder for dig, såfremt du føler dig mere tryg i det. Efter samtykke fra dig foretager vi altså enten on-site eller remote scanning af websites / web applikationer du vælger eller en eller flere IP-adresser du oplyser. Vi tilbyder også services, hvor vi gennemser din data-sikkerhed og om du er compliant med GDPR reglerne, og hvad du skal gøre for at blive compliant.

Email Phishing

En af det mest anvendte hacker-angreb i de seneste år har været brugen af phishing emails, hvor hackere forsøger gennem emails at fremstå troværdige og ægte, men forsøger at få konfidentielt info ud fra dig. Det kan være gennem klik på links eller udfyldning af en formular, hvor hackerne får adgang til din data og har dermed snydt brugeren. Vi udfører tests og uddannelse til dine medarbejdere, så I kan lære, hvad man skal være særligt opmærksom på, hvordan man beskytter sig og hvordan man nemmere opdager tvivlsomme mails og sider. Vi udfører dermed email phishing kampagner til alle eller grupper af medarbejdere, der kan målrettes til Jeres behov. Vi tracker performance og antal af klik fra Jeres medarbejdere og skræddersyer det videre forløb ud fra den data.

Skal vi hjælpe dig med den digitale tilstedeværelse?

Tag kontakt til os og få et uforpligtigende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed til at vækste og skabe et solidt digtalt aftryk.

Lukas Mittun

Lukas A. G. Mittun

Head of WHAT consulting group

Mail
LinkedIn
vent venligst...
Vi henvender os til dig via din mail. Tak for din besked.

Vil du digitaliseres i dag?

Tag et roligt og gratis møde med os

Mail // create@whatconsult.dk | Tlf. // +45 60889143 | Skype // what.consult
Adresse // Vesterbro, Bohrsgade 2, 25.3 | CVR // 39486660

Kontakt