Vores cases

Baggrund
Link
GoBartender

Vi udviklede en peer-to-peer platform og en social medie strategi for GoBartender. Platformen inkluderede et advanceret betalingssystem bygget med stripe API, advanceret medlembsskabs funktioner og søge funktioner. GoBartender.dk er simpel, men samtidig en meget brugbar platform for bartendere og kunder. GoBartender siger, at WHAT consulting group var det perfekte valg for projektet.

9 okt. 2017

Grondahl køreskole
Link
Grondahl køreskole

Vi forbedrede Grondahls køreskoles web strategi ved at lave en flot og interaktiv hjemmeside med en god SEO strategi og SEM kampagner. Grondahl køreskole siger, at WHAT consulting group skabte meget website trafik og har hjulpet med at vækste virksomheden.

9 okt. 2017

SAS
Link
SAS

Vi udviklede en social medie løsning, der har været med til at optimere den digitale tilstedeværelse af "SAS indkøbsringen". Vi gjorde dette, ved at integrere deres "old fashioned" SAS indkøbsringsklub med diverse sociale medier. Vi målrettede os efter en større interaktion og stamkunders tilfredshed i forhold til kommunikation og tilbud.

1 jun. 2015

Vi hjælper følgende virksomheder med website udvikling og digitale aftryk

GoBartender
Grondahl køreskoel
SAS

Skal vi hjælpe dig med den digitale tilstedeværelse?

Tag kontakt til os og få et uforpligtigende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed til at vækste og skabe et solidt digtalt aftryk.

Lukas Mittun

Lukas A. G. Mittun

Head of WHAT consulting group

Mail
LinkedIn
vent venligst...
Vi henvender os til dig via din mail. Tak for din besked.

Vil du digitaliseres i dag?

Tag et roligt og gratis møde med os

Mail // create@whatconsult.dk | Tlf. // +45 60889143 | Skype // what.consult
Adresse // Vesterbro, Bohrsgade 2, 25.3 | CVR // 39486660

Kontakt